Характеристики
Товар додано: травень 2023 р.
Бренд: | Monchshof |
Тип: | Пиво |
Об'єм, л: | 5 л |
Опис: | Дегустаційна карта напою Колір Бурштинового кольору пиво. Смакові якості Смак пива міцний, досить складний, із солодкими солодовими тонами, помірною хмелевою гіркуватістю, особливо ближче до фіналу, нюансами хліба, іриски, фруктів, обсмажених горіхів, меду, спецій. Післясмак затяжний, хмелевий. Ароматична композиція В ароматі пива домінують тони солоду, є відтінки хліба, тостів, трав'яні нотки хмелю. Гастрономічна пара Пиво чудово як аперитив, добре поєднується зі стравами німецької кухні. додаткова інформація "Monchshof" Kellerbier - один із найстародавніших сортів, що виробляються на броварні. Термін "Kellerbier" надійшов від німецьких пивоварів і означає "пивний льох". По суті, він відноситься до методів виробництва пива у першій половині XIX століття, коли після процесу варіння пиво без фільтрування витримувалося у величезних танках у підвалах броварні. Таким чином, виходило насичене пиво природно туманного кольору з округлим, гладким, питим тілом та свіжим ароматом. Так і пиво "Monchshof" Kellerbier має гарний туманно-бурштиновий колір і складний, витриманий смак. Відсутність фільтрації дозволяє зберегти корисні компоненти у неповторному, трохи терпкому смаку пива. Кульмбахська пивна культура — одна з найдавніших у світі. Сьогодні три пивоварні заводи Кульмбаха виробляють найбільшу кількість пива на душу населення в Німеччині, ніж якесь інше місто. Пивоварня Kulmbacher, розташована на півночі Баварії, в одному з найстаріших міст Німеччини - Кульмбаху ("кульм" - німецькою вершина, "бах" - джерело), в її сучасному вигляді була заснована в 1996 році шляхом злиття раніше незалежних пивоварних заводів Reichelbrau, Sandlerbrau, Monchshof та EKU. Прямим витоком майбутнього холдингу Kulmbacher є броварня Reichelbrau, створена Йоганном Вольфгангом Райхелем у 1846 році. Коли він помер у 1857 році, його дружина Єва Маргарета Райхель зважилася на сміливий крок: вона взяла на себе управління бізнесом і в наступні 30 років привела пивоварню до успіху. Цікаво, що в перші роки продукція пивоварні значною мірою вироблялася на експорт та продавалася за межами Баварії. На початку 1930-х років керуючий пивоварнею майстер Ганс Рауш створив знаменитий і донині рецепт "Edelherb" Premium Pils , який став справжнім хітом. Постійна модернізація та купівля ряду пивоварних заводів після Другої Світової війни дозволили Reichelbrau не лише утриматися на плаву, а й стати одним із найбільших виробництв. Найчистіша гірська вода, що природно проходить багатоступінчасту систему очищення, найкращий хміль з долини Халлертау і відмінний баварський ячмінь, з яких готують пиво Кульмбахер, а також дбайливо збережені, більш ніж піввікові традиції виробництва є ключовими моментами збереження популярності пива Кульмб. |
Характеристики Monchshof Пиво Kellerbier, mini keg, 5 л (4082100004467) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).